31 Maj

Hejsan allihopa! Just nu ligger jag på stranden och steker. Vi har picknickat med pastasallad, kyckling, frukt och choklad :) mysigt. Jag har inga speciella planer för idag men vi får se, det är ju trots allt lördag. Hoppas alla är glada, gå ut i det fina vädret :) ciao

30 Maj

Nu känner jag någonting jag inte trodde att jag skulle känna; Jag kommer verkligen sakna min klass. Nu har det gått upp för mig att jag/vi lämnar kvicken för gott. Det känns lite splittrande faktiskt.

29 Maj

Tjatja, nu exprimenterar jag från mobilen igen. Inget att bry sig om. Haha.. Ligger på balkongen och njuter av eftermiddags solen och väntar på bappi. Har inte träffat han på två hela dagar faktiskt. Haha.. Hoppas folk förstår ironin. Puss hej! Nej ciao ska det ju vara ;)

29 Maj

Du är inte en vän jag vill släppa. Jag vill verkligen inte det. Att sitta och prata med varandra i timmar och bara förstå och diskutera, att alltid kunna komma till varandra i vilket tillfälle som helst, att kunna skratta och ha samma humor och intern skämt, att bara finnas där för varandra, jag vill inte släppa det och låta saker bli som det har varit, jag vill inte känna känslan igen att inte veta vart jag har dig, att inte veta om jag ska ringa eller inte, att inte veta vad du tänker. Jag vill inte känna att du är långt borta. För så känns det nu. Jag är inte en sån person som springer efter folk som inte visar något, och det skulle jag aldrig göra, det finns inte i mitt moraliska system. Så snälla, förstör inte det här? Jag har ju försökt så mycket. Förstör inte det vi har, jag vill vara med dig min käre vän, men svik mig inte för då är allt förstört, och den här gången är det inte mitt fel. För jag kommer inte gå efter om du vänder mig ryggen. Känslan att du ens har fått mig känna det här.. bara det.. är svek.

29 Maj

Hejhej allihopa! Jag bloggar för första gången från mobilen haha. Vilken nörd jag är. Tänkte faktiskt säga att jag är så lättad eftersom betygen är satta så det finns inget mer att oroa sig för. Skit skönt faktiskt. Jag ska fira det med smaräng swis. Men nu ska jag sluta gå runt och se ut som en mupp med mobilen i fejjan, folk kommer ju tro att jag är konstig :) ciao

28 Maj

Då var man hemma igen efter en utflykt på skansen.. Träffade mina kompisar enligt Bappi.Har väldigt bråttom eftersom klockan är 22.13 och jag måste plugga in lite matte och väldigt mycket No tills imorgon eftersom betygen sätts på fredag. No time for thinking! Men, en sista grej, ju mer jag tänker på det, skansen är inget annat än djurplågeri. Såg det med mina egna ögon idag. Dom kan sköta djuren hur bra som helst, behandla dom hur bra som helst. Men hur bra mår tex. uven när den får sitta med ett stort nät över huvudet hela tiden för att inte flyga iväg, och hur bra mår björnarna när dom sitter inglasade i ett litet ytrymme med fönster så vi äckliga människor står och kollar på dom dagarna in och dagarna ut. Man såg verkligen på dom att dom var stressade, dom gick runt och runt och runt och försökte klättra ut hela tiden, där ser man ju med egna ögon att dom inte mår bra? Man tänker inte på sånt som liten men vilka är vi att stänga in djur på det där sättet? Ush. Nej nu måste jag verkligen plugga! Ciao

28 Maj

Åh, fan vilken lättnat, har nyss skrivit sista provet för hela grundskolan.
Tänk att jag är klar med allt nu? Det finns inget mer. Jag är klar med allt och jag har gjort det.

Men, måste bara säga att jag var på öppet hus igår på u-zone. Det är ett företag som har all möjlig skönhetsvård. Det ligger i farsta och det var verkligen skit fräscht där inne, skit snygg lokal, stilrent, luktade rent och dom har allt möjligt där. Dels skit bra smink märke som heter I.D. Dom säljer bara smink av det märket för det var tydligen rent smink utan några som helst konserveringsmedel i och faktiskt bra för huden. Ett puder som man applicerar med borste som sedan smälter in i huden så det ser fint och jämnt ut. Testade den imorse, skit bra produkt verkligen. Jag köpte en foundation och en applicerings borste till det. Kolla in deras hemsida! Ciao



28 Maj

Hello! Nu ska jag vara lite töntig bara och lägga in en låt som start på morgonen! Låten är typisk 90-tal men är det inte jävligt fin?



26 Maj

Datasal och göra absolut ingenting känns mycket roligare än att ha teknik lektion. Vår lärare är tydligen sjuk. Slutar om en timme ungefär, och vad jag ska hitta på i en timme på internet har jag absolut ingen aning om.. Idag ska jag och Bappi äta kinamat (hoppas jag). Får se hur det blir. ciao sålänge


25 Maj

Detta såg jag i Blondinbellas blogg och jag tycker hon har absolut rätt och för en gångsskull håller jag faktiskt med henne.


Björn Gustafssons insats i Eurovision Song Contest:
Vem missade när han skulle representera Sveriges röster till finalen? Han skämtade och gjorde bort sig totalt. Det är ingen annan som förstår det "roliga". Men även det "roliga" med att förlöjliga sig själv misslyckades han med och det blev bara pinsamt. Jag har aldrig gillat Björn Gustafssons humor - Han personifierar ordet överskattad.

25 Maj

Mors dag idag! Min mamma fick en nalle och en kopp. Vad gav ni era mammor?
Min helg har varit helt okej faktiskt. I fredags var jag bara hemma och somnade tidigt, igår träffade jag Jenny, det var länge sen sist, vi var i enskede och umgicks lite. Idag är det som sagt mors dag och jag ska vara hemma och äta fett god mat och tårta hihi.. Men jag orkar inte klä upp mig för våra gäster idag..

23 Maj

Hejsan! Idag är  det fredag och det är skönt måste jag säga.. Tänk att det bara är 20 dagar kvar av grundskolan, sen lämnar jag kvicken. Det känns faktiskt lite sorligt. Men, klockan två ska jag möta mamma i centrum och vi ska gå runt och kolla lite, det ska bli trevligt iaf. Haha vill ni veta en rolig sak? Jag skulle hjälpa Zerka med hennes uppsats på engelskan och man skulle skriva om en person man tyckte om, och hon skulle säga vad jag skulle skriva, så där fick jag sitta och skriva om mig själv haha. Det kändes lite skumt faktiskt (; Men men, ha det så bra allihopa. Ciao.

21 Maj

Vi håller på med reklam projekt på svenskan, det är rätt så kul, om man lyckas komma igång. Svenska lektionerna är ganska sega och ingenting man ser fram imot, även fast jag är jävligt bra på det. Men, jag har faktiskt kommit igång, även fast min partner är lite sådär så känns det som vi kommer någon vart i alla fall. Vi har valt ut att göra reklam om en parfym. Det man måste tänka på när man gör reklam (och det är inte lätt) är: 

  • Vilken målgrupp riktar sig reklamen till? Ungdomar, vuxna eller gamla?
  • Hur når man denna målgrupp? Dagspress, internet eller magasin?
  • Hur får man folk att bli intresserade? (När det gäller parfym ska det helst vara något lyxigt och fint.)


Jag och min klasskamrat har valt att göra reklam om denna:


21 Maj

Jag ska sluta ställa upp för folk för jag får ingenting tillbaka, jävla asholes! Men det var inte det jag skulle säga, jag försöker få tag på någon fin mors dag present men kommer inte på nåt, några tips? ..

Jag måste börja handla kläder, jag är mycket för långa tunikor (inte allt för långa) med volym i, lite stil i. På gina tricot kan man hitta det mesta och förlita sig på att inte hela plånboken försvinner, det känns jävligt skönt för även om jag gillar kläder så är jag ingen tönt som lägger ner typ 1000 kr på en T-shirt.. nej det är inte jag. Så, jag ska nog  göra en "Computer Window Shopping" på gina tricot, för längre orkar jag inte gå! haha. Ciao


21 Maj

Nu får ni börja komentera! Vad tråkiga alla är..

20 Maj

Hejsan alla glada! Måste lägga in en sak jag hittade på Tjuvlyssnat.se haha så jävla komiskt..


Lokalbuss 9 mot centrum, Luleå
Tre tjejer ~15 sitter och lyssnar på en låt som den ena spelar upp med sin mobil.

Fjortis 1: Åh, jag ääälskar verkligen den här låten!
Fjortis 2: Men du kan ju inte lyssna på hiphop om du ska vara rasse! Är du en blatteälskare eller?
Fjortis 1: Nä! Men jag älskar hiphop, man kan visst vara rasse och lyssna på hiphop!
Fjortis 3: Älskade du inte Ultima Thule nyss? Hiphop är blattemusik va fan!
Fjortis 1: Ja men det finns ju svensk hiphop också, som man kan lyssna på. Typ Ken!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, rasister är oalmänbildade..
Dock kan man ju inte förvänta sig så mycket av dumma fjortisar.


19 Maj

Nu skriver jag ett inlägg tillägnat en hemsida som är så otroligt bra för er som vill göra en makeover på bloggen! Johanna tipsade mig så jag skulle sluta fråga henne hela tiden och det tackar jag för. Tryck på bilden så kommer ni dit! (länkningen lärde jag mig där också haha)




19 Maj

Så! Äntligen alla skulder betalda och äntligen tankat på mitt kontant kort. Jag har faktiskt pengar över och dom tänker jag spara (om jag klarar det). Jag och Irma sitter hemma hos mig just nu och äter nudlar. Har inte några planer för dagen förutom att plugga plugga, måste verkligen göra det. För övrigt är jag på bra humör, lite trött bara. Tack för påminelsen om mors dag till dom två som komenterade haha.. Skriver mer sen, ciao!

Ps. Visst är min nya bakgrund fin? Några tips om vad jag kan ha där uppe vid namnet? Ds.

18 Maj

När är mors dag? Känns lite fel att fråga mamma om det. Tackar om någon svarar!

Jag är så jävla irriterad! När började jag plugga? Nästan två timmar sedan och jag har inte kunnat sätta igång för efter jag installderade om datorn försvann WORD, är så jävla irriterad det är liksom mitt favorit program när det gäller arbeten. Men det fanns såklart inte och hur mycket jag än försökte "ladda ner" så funkade det inte. Nu installerade jag Open Office. Hoppas verkligen att det funkar för det tog 15 Minuter att fixa! Min plugg tid är verkligen dyrbar och så ska man slösa den på att försöka hitta word. Nej jag är riktigt irriterad!

18 Maj

Nu har jag bytt bakgrund på min blogg ännu en gång, ska ta bort det där uppe eftersom det inte matchar riktigt, men för tillfället får det vara kvar eftersom jag inte vet än vad jag ska ha. Tänkte lite på inlägget jag skrev då jag ställde frågor om min blogg, de flesta tyckte att jag skulle lägga in dagens outfit och alla tyckte att jag skulle lägga in mera bilder! Så, mera bilder blir det, men kan inte riktigt lova dagens outfit, det känns liksom inte som jag, men vi får se, någon gång ganske! Nu måste jag verkligen sätta igång med TVÅ arbeten, ska göra Zerka's arbete också, visst är jag snäll? Har någon någonsin hört talas om någon som gör någon annans arbete? (Blev lite mycket "någon" där känner jag) NEJ, det tror jag knappast! Men eftersom jag är så himla snäll så gör jag det, hon har ju gjort så otroligt mycket för mig, så ingen tvekan! Det går snabbt, det ska ju vara inne imorgon trots allt. Så, nu ska jag ta en kopp te och sätta igång med våra arbeten. Ciao!

18 Maj

Hejsan! Ursäkta för min dåliga upptadering, min helg har varit väldigt avslappnad! Jag och Bappi har bara legat i sängen mesta dels utav helgen sen tittade vi på en skräckis, vilket inte var så bra för mig eftersom jag är en riktig tönt när det gäller sånt. Men men, vi har precis ätit Brunch. Våfflor och Tee blev det. Nu ska vi kolla på en komedi, så jag inte blir så rädd haha.. Ciao


16 Maj

Nu är min kära syster Miriam, gift!
 Det känns helt otroligt, lite konstigt men ändå väldigt kul!
Önskar båda två all lycka! Tänk att min kära syster är gift..




16 Maj

SKÄMS! På allihopa, jag tycker att jag uppdaterar relativt ofta, kanske inte skriver om så intressanta saker men helvete vad tråkiga alla är, var har alla tagit vägen? SKÄMS!

15 Maj

Idag har jag och bappi varit tillsammans i ett halvår! Tack tack.
Kom nyss hem från skolan, det känns så otroligt skönt när man har gått på alla lektioner och skött sig, det känns fräscht på något sätt, rent. Bestämde mig faktiskt för att vara lite nyttig och äta havregrynsgröt när jag kom hem och det är så himla lätt lagat och gott, och det brukar ju ofta stå på tex, mackaroner, havregryn etc, hur många dl per portion man ska ta och jag brukar oftast ta typ 2X mer än vanligt, men tro mig när det gäller havregrynsgröt ska man nog förtlita sig på en portion! Haha.. man blir riktigt mätt. Men men, vem fan bryr sig om gröt.. Jag och Bappi ska iaf hitta på något idag, vad vet jag inte riktigt, tror inte någon av oss vet det men vi får se, det kommer väl säkert sluta med att vi sitter hemma hos mig som vanligt.. men jag vill hitta på något kul!! Jaja, hörs sen ciao.

14 Maj

Sitter och äter chokladöverdragna jordnötter från lidl, skit gott, nästan som m&m's, och lyssnar på "Im walking away" med Craig David på repeat, sorlig människa jag är ellerhur? haha, jag vill att folk komenterar mitt inlägg under detta, komentera komentera komentera! Thanks. Ciao

14 maj

okej? Nu blir jag fett sur.. Skrev ett inlägg igår, ganska långt som inte har publicerats. Men det var inte därför jag loggade in så pass tidigt på morgonen, nej jag vill ha svar på några frågor.

1. För er som inte känner mig som lägger komentarer; Hur hittade ni hit?
2. Är det något jag borde ändra på i bloggen?
3. Vad tycker ni att jag borde skriva om? Något speciellt?
4. Ska jag vara lika mobbad som alla andra och lägga ut "dagens outfit"? haha
 Tack på förhand Ciao

13 Maj


Måste införskaffa nya håripackningen från Garnier!
Har hört att den tydligen är väldigt bra!



12 maj

Imorgon är det studiedag (idrottsdag) och det känns skönt! Då slipper man skolan för en dag. Just nu har jag bara lust att göra varm choklad och sätta mig i sängen med pyamas och kolla på tv, tills jag kom på att oboyen var slut, fuck it. Känner mig tung av alla kläder jag har på mig, leggins, mjukis, t-shirt, kofta, tjocktröja och en sjal runt halsen.. Sen känner jag en tröttnad som jag inte känt på länge, så otroligt trött på det mesta och det känslan var det väldigt längesen jag hade. Jag är så arg på att saker har blivit som det har blivit, man säger sig inte kunna klara sin vardag utan en viss person och säger sig ha känt att man inte skulle klara sig speciellt bra utan en viss person, men ändå klarar man sig hyfsat bra. Jag har tänkt, och jag kan inte förstå hur man kan säga så om någon förutom ens mamma? Jag skulle iaf inte klara mig utan min mamma och har lärt mig att ingen människa är för evigt, ingen vän och man måste klara sig utan vissa personer ibland, men Mamma är verkligen den man alltid behöver. Den där låten "No air" tex, dom sjunger ju typ till varandra? Förstår inte, dom borde sjunga så till sin mamma. Om det är någon person man inte kan andas utan så är det väl sin mamma.. Dom är ju bara otroligt patetiska drama queens om dom sjunger till varandra.. verkligen tar i också, skriker och hoar och pressar så dom nästan bajsar på sig, speciellt jordin.. För vem, för vad? Hoppas verkligen det är för deras mammor.

MEN, nu ska jag faktiskt läsa blondinbellas blogg, hon roar mig faktiskt... ibland!

12 Maj

Tomhet.. allt är tomt nu.. nu har jag ingenting kvar..
planer för framtiden, dagar, minuter, liv, allt är borta.. allt

12 Maj

Nu har min favorit tidning (Veckorevyn) och en film som jag har längtat efter såå länge (vägen ut) kommit, efter alla dessa månader har jag fått tag på filmen. Visste verkligen inte att det skulle vara så svårt att få tag i en film, har letat i videobutiker, frågat kompisar om dom möjligtvis har den, men så var det så enkelt att få tag i den igentligen. Mamma bad mig kolla hennes mail, och då hade hon fått från CDON.com och det var då tanken slog mig! Nu skulle jag ha filmen, och idag när jag kom hem efter skolan låg den i mitt rum och väntade. Är sjukt glad! Men så vill man bara titta på en gång men ändå inte för att man har plugg och städning att göra. Men är det inte rätt skönt ändå att sukta sig själv? Till och med tidningen har jag förbjudit mig själv att öppna innan plugget och städningen är klar.. Något jag gjorde var att läsa alla rubriker på framsidan och när det gäller filmen så läste jag på baksidan och kollade om skivan funkade på min dator och kollade på bilderna osv! blir man suktad ska jag tala om för er! Men som sagt, dags för plugg? Ciao


12 Maj

Jag vet, är otroligt seg på att uppdatera mig, eller har iaf varit det under den senaste tiden! Jag har faktiskt inte haft så mycket tillgång till en dator överhuvudtaget eftersom jag inte har varit hemma under helgen. Men, trots jobbiga motgångar har jag faktiskt haft det rätt så mys, dock kändes den här helgen rätt skum. Jag har inte så mycket att säga. Men, jag kom till en vändpunkt och kände verkligen att nej nu jävlar, jag ska ta tag i allt och försöka skaffa mig ett jobb och väldigt snart fixa egen bostad eller så. Man känner sig bara i vägen i alla fall. Men nu ska jag försöka skriva ner bönen och skriva ut, och sen ska jag gå hem för första gången på två dagar! Ciao

10 Maj

gud vad min blogg ser barnslig ut? Men nu ska jag sätta mig på balkongen och njuta av det fina vädret och kanske äta lite. CIAO

10 Maj

o så var det 10 MAJ! Min vän Marilinns födelsedag! Jag tillägnar dom första raderna till en födelsedags sång! (haha) "Jag må hon leva, jag må hon leva, jag må hon leva ut i hundrade år, javisst ska hon leva javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade åååår! Ett fyrfaldigt leende (?) för Marilinn som fyller 16 år idag, HURRA HURRA HURRAA! Barabampambampam <3



Well, grillningen blev väldigt lyckad även fast vi typ satt i ett knott stim och även fast min grill var segast utav alla, så var det faktiskt jävligt kul! Vi åt och drack gott och pratade, sprang runt och larvade oss, sjöng och dansade. Så det var riktigt party (haha)! På vägen hem hade både jag och Johanna hörlurarna i öronen och sjöng så hela farsta hörde oss, vi måste sett skit mobbade ut eftersom vi gick brevid varandra och sjöng hur högt som helst helt olika låtar haha, men det var chill! Idag ska jag till min moster ett tag och fika med henne sen ska jag nog träffa Bappi (?) Ciao

9 Maj

Idag blir det grill med tjejorna!
Det ska bli väldigt trevligt, nu ska jag sätta igång med min hemlagade potatis sallad :) 
Ciao

8 Maj

oh herregud jag måste skärpa mig! Ska börja skriva ordentligt igen. Jag känner mig lite orolig över gymnasiet måste jag säga, psykologi är ju verkligen mitt främsta intresse så min värld kommer gå under om jag inte kommer in på psykologigymnasiet. Där är ju allting liksom packat och klart, medans dom andra skolorna har "beteende vetenskap" med massa krussiduller och så måste man välja spår osv, men på mitt gymnasium (kanske inte ska kalla det för mitt men ändå) är det bara raka spåret mot mitt drömjobb! Så jag vill verkligen utav hela mitt hjärta komma in in in, och anledningen till min oro är matten (jag vet, man får mardrömmar bara man hör det) jag är jävligt orolig för om jag kommer klara den fullt ut. Men, ska inte belasta detta inlägg med massa skitsnack. Idag har varit en rätt najs dag i skolan som vanligt och jag mår bra, mamma ringde nyss så jag ska möta henne. Ciao

6 Maj

Tjo! idag är det 6e maj och jag skrev ingenting igår, känns som jag och min blogg börjar glida ifrån varandra, men nu är jag här i alla fall. Idag var jag hemma från skolan pga huvudvärk, det var inte så kul måste jag säga. Jag har varit med Bappi hela dagen vi har ätit chokladpudding och installerat om min data, (Tack älskling för hjälpen och tack Hasse för lånet av skivan) Nu är min dator helt jävla fräsch igen och det känns väldigt skönt måste jag säga. Just nu sitter jag och Bappi och pratar i telefon (jag vet, vi är beroende av varandra)! Jag ska fixa och trixa lite med datorn innan jag lägger mig :) Men hur fan byter man plattform? jaja, godnatt. ciao

4 Maj

Hejsan! Idag åkte min syster hem, saknar henne redan, men vi ses väl snart igen förhoppningsvis. Helgen har varit mysig, i fredags var det pärlplattor så det skrek om det, jag satt uppe längst av alla för att bli klar med min, så det var mysigt och igår blev det grillning at Mika & Ousman's, dock var inte Mika hemma men ändå. Det var jag, ÄLSKLING, syster, halvsyster, mamma, ousman, och hans kompisar. Så vi var några st i alla fall, mys! Idag har jag bara tagit det lungt, och reklamerat en väldigt dålig "fläckborttagare" om man nu kan kalla det för det. Det var väldigt skönt väder idag också om jag får säga det själv :) haha den där har jag kört med hela helgen "om jag får säga det själv", är man mobbad så är man! Men men, nu måste jag städa mitt lilla rum och äta, sen ska jag träffa bebis <3 tänk att det bara är 11 dagar kvar till ett halvår :)


2 Maj

Det är så mycket förändringar så jag absolut inte hänger med. Jag känner mig också högst bortglömd. Jag är inte längre den bästa och inte är jag någon du tänker på heller, i alla fall inte så som jag har tagit in allt. Förändringarna förvirrar mig och jag vet inte längre vad jag ska tycka, jag vet inte vart jag har allt det gamla, om jag ens har det, allt det gamla är bara förbi. Jag orkar inte bry mig längre om jag ska vara helt ärlig, för jag känner inte att någon tanke bryr sig om mig, och det är bara en försvars mekanism. Jag blir rädd, rädd för alla förändringar, jätte rädd, för jag tappar greppet om allt och vet inte längre vart jag har det förflutna, den gamla personen som en gång var där. Jag har också så svårt att förstå hur alla andra kan ta det här så himla lätt? För mig är det svårt och ta in och jag kan fortfarande inte se det nya som något jag känner, nej, jag känner inte det gamla längre, det bara försvann, puts väck. Jag kan inte förstå hur alla andra bara andas in det här och mår bra, för jag mår inte bra, det här var något jag behövde erkänna. Även fast du mår bra av förändringarna så kan inte jag må bra. Förlåt, allt handlar igentligen bara om dig, men jag mår inte bra av att se allt det här. En stor fråga för mig är, känner de andra som jag och spelar med som jag, eller känner dom verkligen ingen som helst förlust? Jag känner att jag har förlorat något dyrbart och det gör mig ledsen, jag känner någon slags skuld. Men jag nämner inte vad det är jag pratar om, vissa förstår, vissa förstår inte.

2 Maj

Nu har vi varit på jysk och köpt dynor som vi ska ha som sitt underlägg och sen köpte mamma ett parasoll och jag fick faktiskt ett par nya gardiner, fräscht! Jag har inte varit så sugen på att skriva om jag ska vara helt ärlig det är därför det bara är två raders inlägg på sistone. Men men, ser fram imot "pärlplattandet" ikväll det var så längesen. jaja, ciao 

2 Maj

Trevligt, min syster kom idag, kul att ha henne här, vi ska åka och köpa pärlplattor (vi ska göra pärlplattor idag haha) sen tänkte vi köpa nya möbler till våran balkong, det ska bli riktigt kul! För övrigt mår jag lite dåligt. It's over.


1 Maj

Sjukt! Nu är våren här, första Maj, tänk att nästa månad är det juni. Jag är därimot inte på bra humör även fast jag borde vara det. Min valborg var rätt så tråkig om jag får säga det själv. hejdå

RSS 2.0